dijous, 1 de novembre de 2012

ESPAI DE CULTURA DE L'ATZÚBIA I FORNAARA VA DE BO

No va ser pura casualitat. No. Ja feia temps que un grup de persones de l’Atzúbia estaven rumiant la possibilitat de crear una associació cultural a l’Atzúbia i Forna. En aquest mes d’octubre de 2012 s’esdevenia una efemèride que calia recordar: el trentè aniversari de l’aparició del Grup Excursionista de l’Atzúbia.

No, no va ser pura casualitat que dissabte 27 d’octubre, coincidint amb aquesta data, es convocara una reunió al Centre Cultural de l’Atzúbia amb l’objectiu de promoure un nou espai de cultura als dos pobles que conformen el nostre Ajuntament. En ella alguns dels seus promotors van explicar quins eren els objectius bàsics d’aquesta nova entitat i comprovar si hi havia la voluntat de dur-la endavant. La  resposta va ser afirmativa.
Quina seria la finalitat de l’associació? En l’esborrany, manifestament millorable, es va parlar de realitzar tot tipus d’activitats culturals i lúdiques, obertes a tothom, a més de col·laborar amb altres associacions de les dues localitats i amb la corporació municipal.
Es va raonar i discutir de senderisme, conferències, música, teatre...En definitiva, de crear un espai cultural ampli i divers.
El tema de la seua legalització com a associació cultural va ser valorada positivament, raó per la qual en pròximes reunions s’elaborarien els seus estatuts. L’important ja s’havia aconseguit: reunir un bon grapat de persones per dur endavant aquesta nova tasca.
Naix així una nova il·lusió a l’Atzúbia i Forna, que provisionalment es denominarà Benimataix. Espai de cultura de l’Atzúbia i Forna. 
Ara va de bo. 
 ---------------------------------------

PRÒXIM DISSABTE 10 DE NOVEMBRE, A LES 7 DE LA VESPRADA, ES FARÀ UNA NOVA REUNIÓ AL CENTRE CULTURAL (TELE CLUB).

 

----------------------------------------

PRÒXIM DISSABTE 10 DE NOVEMBRE ES CONVOCARÀ UNA NOVA REUNIÓ. PROVISIONALMENT ES FARÀ A LES 7 DE LES VESPRADA A LA BIBLIOTECA ( LES ESCOLES ).  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada