dissabte, 16 de febrer del 2013

EIXA DONA ÉS TON PARE



BENIMATAIX TEATRE
DIUMENGE 24 DE FEBRER
SALÓ D’ACTES DEL TELECLUB (L’ATZÚBIA)
PREU ENTRADA: 5 EUROS

El grup pegolí   TRES I NO RES TEATRE, presenta l’obra Eixa dona és ton pare’, tota una aposta d’allò que algú ha anomenat humor “rural” on s’enllacen tres monòlegs inspirats en les converses de bar i que empren el llenguatge de barra. Tres monòlegs d’obra col•lectiva protagonitzats per Carolina Ferrer, ‘El Gamba’ i ‘Blas’
Aquesta obra “és un carregador de piles” que t’assegura “un any més de vida”, asseveren els seus protagonistes, Juan Perelló (Blas), Carolina Ferrer, José Vicente Arbona (El Gamba) i César Monzonís.



“Eixa dona és ton pare fou escrita per José María Beltrán Pérez,  autor teatral nascut a València el 21 agost de 1917 i mort a la mateixa ciutat el 16 setembre de 1986 . Va ser durant molts anys empresari del teatre Alkazar de València, dedicat a diferents gèneres: comèdia , revista , sarsuela i varietats . L'any 1950 , va estrenar al Teatre Serrano de València, la seva comèdia El iaiet premiada als Jocs Florals de Lo Rat Penat . Posteriorment van ser estrenades De Cuba a Dénia i parà en Russafa , De bona raça, Les tres dons de Pacorro i Eixa dona és ton pare que va ser representada  en nombroses ciutats i traduïda per Antonio Fontán al castellà .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada