diumenge, 6 de gener del 2013

GENER DE 2013 A BENIMATAIX




ANY NOU, ACTIVITATS NOVES 


Gener fredolic entra bufant els dits
Gener gelà sa mare en el llavador
Gener gelat, fa el maig florit i gemat
Gener herbat, any de poc blat
Gener herber any traspasser
Gener i febrer mengen més que el món sencer
Gener i febrer, els ous a cap diner
Gener mullat, bo pel camp, mal pel ramat
Gener nevat, estiu regalat
Gener never, ompli el graner
Gener polsós, any abundós
Gener que massa sol fa, ni palla ni gra

Ha arribat gener. Hem estrenat any i Benimataix. Espai de Cultura de l’Atzúbia i Forna continua fent camí. Sense presses, però sense pausa, continuem la nostra marxa sense perdre forces. I en aquest mes  en tenim preparades un bon grapat, d’activitats, que ara us presentem:


Dissabte 12 de gener. Reunió a les 7 de la vesprada al Teleclub. Temes a tractar: organització d’activitats, estatuts de l’Associació, quotes...

Diumenge 13 de gener.  Excursió a peu: l’Atzúbia - el Carritxar - camí de la Salamona - l’Atzúbia. Hora d’eixida: 8,30 del matí des del Cantó la Font, i no a les 8 que indica el cartell oficial.

Divendres 18 de gener.  Taller de manualitats amb la professora Pino a les 19,30 a les Escoles. Es tracta d’una primera presa de contacte per tal d’informar a les persones interessades en què consistirà aquest taller.

Dissabte 26 de gener.  Xerrada i posterior tast de vins mediterranis a càrrec de Joan Calatayud i Sampedro, del CELLER CA L’ARNAU. Aquesta activitat es realitzarà al Saló d’Actes del Teleclub a partir de les 8 de la vesprada. El cost per participar-hi serà de 8 euros i cal inscriure’s a  la Ferreria l’Atzúbia  el més prompte possible.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada